1. Inloggen Usermenu
  2. Contact
Menu

Menu

  1. < Vorige bericht
  2. Terug naar overzicht
  3. Volgende bericht >

Rode pijlNieuwe Grundig analoge CS-mount box-camera's met onovertroffen beeldkwaliteit

01 november 2012
De nieuwe Grundig analoge CS-mount box camera’s zijn nu beschikbaar met elektronische en mechanische dag/ nacht schakeling, in 12/24V en 230V varianten. De uitvoering met elektronische dag/ nacht schakeling heeft een resolutie van 650TVL. De uitvoering met mechanisch IR filter, biedt 650TVL in kleur en 700TVL in zwart-wit. Beiden maken gebruik van hoogwaardige Sony sensortechnologie.

Standaard functies in de camera’s zijn digitale ruisonderdrukking (DNR), tegenlichtcompensatie (BLC), auto-gain control (AGC) en Highlight Compensation (HLC). Deze laatste HLC functie converteert pieken van fel licht of donkere gebieden binnen een videobeeld naar grijs. De techniek verbetert de beeldkwaliteit van de camera in extreme licht of donker situaties. Bewegingsdetectie en handbediende of DC-iris zijn ook standaard, evenals een on-screen display (OSD) in 7 talen.

De camera met elektronische dag / nacht schakeling heeft een minimale lichtgevoeligheid van 0,01 Lux en beschikt over 4 privacy zones. De uitvoering met mechanisch dag / nacht schakeling heeft een minimale lichtgevoeligheid van 0,001 Lux gevoeligheid in de nacht-modus en heeft 15 privacy zones. Dit model beschikt ook over Wide Dynamic Range (WDR), Multi-level DNR en digitale beeldstabilisatie (DIS).

De nieuwe analoge Grundig CS-mount box camera's zijn ontworpen en gemaakt volgens de hoge normen en kwaliteit die we gewend zijn van de Duitse fabrikant.

Gallery

Merken

  1. Eneo
  2. Network Optix
  3. camSAT
  4. Provision-ISR
  5. SeeEyes
  6. Altron
  7. Hanwha Techwin
  8. Toshiba
  9. Vivotek
  10. Grundig
  11. VSS