1. Inloggen Usermenu
  2. Contact
Menu

Menu

  1. < Vorige bericht
  2. Terug naar overzicht
  3. Volgende bericht >

Rode pijlCameramast meer dan een 'paal'

03 augustus 2016
Op veel industrieterreinen in Nederland kom je ze tegen, de cameramasten, of wat daarvoor moet doorgaan, met naast de camera's ook allerlei montagekasten aan of naast de mast waarin de gebruikelijke extra apparatuur is gemonteerd. De foto's in de galerij tonen hiervan enkele voorbeelden. In veel standaard masten is de aanwezige ruimte lang niet voldoende. 

ALTRON maakt cameramasten die standaard voorzien zijn van veel montageruimte in verschillende uitvoeringen en afmetingen. Een cameramast die uitermate geschikt is voor de toepassing op bv industrieterreinen is de AW1697 van ALTRON. De mast beschikt over een basisdeel in de vorm van een straatkast gemaakt van robuust gegalvaniseerd staal. Geschikt voor de toepassing in open terrein langs straten en wegen en kan tegen een stootje. Die rijd je niet zo maar omver. De stabiliteit zorgt voor een strak en vast camerabeeld. En daar gaat het natuurlijk om, een scherp beeld ook bij een flinke storm. Alle bekabeling wordt beschermd tegen sabotage door deze volledig intern te houden. De stevige stalen deur (of luik) past strak in de kast. De mast is standaard als kantelmast uitgevoerd en leverbaar van 4,5 t/m 15 meter hoog. Een demontabele lier (zie foto) zorgt ervoor dat de mast op een veilige en verantwoorde manier door 1 persoon op en neer gehaald kan worden. Na installatie en/of onderhoud wordt de mast aan de binnenzijde vandaalbestendig vergrendeld. En niet aan de buitenkant dmv bout en moer met of zonder een hangslot.

De AW1697 is maar 1 voorbeeld van een mast met voldoende ruimte. Iets minder ruimte hebben bv de AW1859 en AW4460 van ALTRON. Op zoek naar een oplossing voor uw toepassing? We laten u graag meer zien van de standaard oplossingen van ALTRON. Neem contact met ons op voor meer en uitgebreidere informatie. 
standaardoplossingen van ALTRON

Gallery

Merken

  1. Eneo
  2. Network Optix
  3. camSAT
  4. Provision-ISR
  5. SeeEyes
  6. Altron
  7. Hanwha Techwin
  8. Toshiba
  9. Vivotek
  10. Grundig
  11. VSS